+420 774 557 416, +420 605 463 935 info@knou.cz

Zásady zpracování osobních údajů

 

Informace o správci osobních údajů (dále jen „Správce“):

4Education s.r.o.
Jedlová 777
253 03 Chýně
tel.: 774 557 416
e-mail: crepova@4educa.cz

 Ochrana osobních údajů odpovídá zákonu č. 101/2000 Sb. a požadavkům nařízení EU 2016/679 (GDPR). Osobní údaje budou zpracovány pouze v souvislosti s konferencí KNOU 2019.

Zpracovatelem osobních údajů na tomto webu a jeho provozovatelem je:

Daryl Business Multimedia
Ing. Pavel Žáček
Ctiněveská 2244
190 16 Praha 9
IČO: 64740854
Email: pzacek@darylbm.cz

Lékařské a jiné odborné informace

Tyto stránky jsou určeny výhradně pro odborníky ve zdravotnictví, nikoli pro veřejnost. Používáním těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve zdravotnictví.

Cookies

Cookies jsou malé textové informace, které ukládá webová stránka do internetového prohlížeče návštěvníka při návštěvě webu. Používání Cookies můžete webu povolit nebo zakázat ve svém internetovém prohlížeči. Pokud má Váš prohlížeč používání cookies povoleno, považujeme to za souhlas s používáním cookies našeho webu.

Pro měření návštěvnosti používáme službu Google Analytics (více o této službě naleznete zde). Tato služba nám umožňuje měřit například kolik návštěvníků si zobrazilo webovou stránku, kolik stránek si v průměru jeden návštěvník zobrazil, kolik návštěvníků přichází poprvé, kolik opakovaně a podobně. Tyto informace jsou anonymní, nemáme žádnou možnost identifikovat konkrétního návštěvníka. Bližší informace o cookies, které používá Google Analytics získáte zde.

Proti sběru cookies na základě oprávněného zájmu máte právo vznést námitku na e-mail pzacek@darylbm.cz.